<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Lakossági tájékoztatás (2021. április 21.)

Lakossági tájékoztatás (2021. április 21.)

2021-04-21 12:59:30

Lakossági tájékoztatás (2021. április 21.)

Tisztelt Derecskei Lakosok!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy városunkban jelenleg 31 fő koronavírussal fertőzöttről van tudomásunk, a legutóbb közölt adatokhoz képest jelentősen csökkent az aktív esetek száma.

 

Az érintetteknek ezúton kívánunk mielőbbi teljes és szövődménymentes gyógyulást!

 

Derecskén koronavírussal fertőzött regisztráltak száma mindezidáig 608 fő, melyből 571 fő gyógyultnak minősített. A koronavírus járványban elhunyt helyi áldozatok száma - tudomásunk szerint - 6 fő.

 

Kérek mindenkit, hogy a fokozatos nyitás és az enyhítő rendelkezések ellenére továbbra is vegyük komolyan a járványügyi előírásokat. Kérem, hogy hordjuk a maszkot, kerüljük a társas érintkezéseket, rendszeresen fertőtlenítsünk és tartsuk a távolságot!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy városunk átoltottsága az országos tendenciával együtt halad. Aki még esetleg nem regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra, kérem mielőbb tegye meg, hiszen a védőoltás felvétele a leghatékonyabb eszköz a járvány megfékezésére.

 

Regisztrálni a www.vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet.  Akinek gondot okoz az internetes regisztráció, azoknak továbbra is szívesen segít az önkormányzat, kérjük hívják a 06 80 620 015-ös ingyenesen hívható zöld számot.

 

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

Derecske, 2021. április 21.

 

Bordán Szabolcs polgármester








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép