<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Tájékoztatás beiskolázási támogatás kiosztásáról

Tájékoztatás beiskolázási támogatás kiosztásáról

2023-07-19 10:34:40

Tájékoztatás beiskolázási támogatás kiosztásáról

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!
 

Ezúton tájékoztatom, hogy a Derecske Város Önkormányzata Képviselő-testületének az alanyi jogon nyújtott önkormányzati támogatásokról szóló 2/2023. (II. 15.) önkormányzati rendelete 5. §-a alapján igényelt és utalvány formájában nyújtott beiskolázási támogatás kiosztásával kapcsolatban az értesítések kiküldése elkezdődött, melyben feltüntetésre került, hogy pontosan hol és milyen időpontban vehető át az utalvány.
 

Az utalvány – melynek értéke 10.000.-Ft./támogatott gyermek – személyesen vagy meghatalmazás útján csak az értesítésen szereplő meghatározott időpontban vehető át, érvényes személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány bemutatása ellenében. A meghatalmazás beszerezhető a Derecskei Közös Önkormányzati Hivatal „A” épülete előterében, továbbá letölthető Derecske város hivatalos honlapján (www.derecske.hu) -  MEGHATALMAZÁS

Fontos, hogy az utalvány meghatalmazással történő átvétele esetén a meghatalmazáson szíveskedjen feltüntetni saját (meghatalmazó) személyazonosságát igazoló hatósági igazolványa számát, mely az utalványon, mint kötelező tartalmi elem feltüntetésre kerül.

 

Derecske, 2023. július 04.

Tisztelettel: 

Rácz Anikó 
polgármester








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép