<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Tájékoztatás országos ügyfélszolgálati hálózat megnyitásáról

Tájékoztatás országos ügyfélszolgálati hálózat megnyitásáról

2021-06-11 11:40:09

Tájékoztatás országos ügyfélszolgálati hálózat megnyitásáról

Tájékoztatás országos ügyfélszolgálati hálózat megnyitásáról

 

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. ( a továbbiakban: NHKV Zrt.) 2021. májusától jelentősen bővítette a hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatban elérhető ügyfélszolgálati irodák körét.

 

A fentiek következtében örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Derecskén is a lakosság számára közvetlenül elérhető ügyfélpontot nyitottunk meg.

 

Az NHKV Zrt. a Díjbeszedő Holding Zrt.-vel, a Magyar Posta Zrt.-vel, valamint az MVM Ügyfélkapcsolati Kft.-vel közösen végzi az egyes ügyfélszolgálati, számlázási, valamint a díjhátralékok beszedésével kapcsolatos feladatokat. A személyesen elérhető ügyfélpontokat az NHKV Zrt.-vel közösen a Magyar Posta Zrt. és az MVM Ügyfélkapcsolati Kft biztosítja ügyfeleinknek összesen 178 településen.

 

Az új ügyfélpontokon az NHKV Zrt. megbízásából elsősorban a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlázással, pénzügyi rendezéssel és díjhátralék behajtásával kapcsolatos ügyek intézésére van mód. Természetesen a hulladékszállítással (például többlethulladék elszállítása, eseti lomtalanítás, edényzet cseréje vagy mozgatása stb.) az adatváltozással (szerződéskötéssel,- módosítással,- megszüntetéssel), illetve az egyéb technikai jellegű kérdésekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati ügyintézés a megszokott módon, a közszolgáltatón keresztül továbbra is biztosított.

 

Az országosan elérhető ügyfélszolgálati hálózat révén magasabb szintű fogyasztói elégedettséget szeretnénk elérni a bejelentések, panaszok személyes intézése, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos általános tájékoztatásnyújtás területén.

 

Az ügyfélszolgálat címe és nyitva tartása munkanapokon:

Derecske Posta, Köztársaság út 79.

Csütörtök: 14:00-18:00

Péntek: 08:00-14:00.

 

 

NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.

 








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép