<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Városi piac, Termelői piac

Városi piac, Termelői piac

2022-06-29 07:53:57

Városi piac, Termelői piac

Városi piac, Termelői piac

 

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Derecske Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. május 26-án megtartott ülésének döntése alapján a Derecskei Termelői Piac és a Derecskei Városi Piac működései ideje és díjszabása 2022. július 01. napjától az alábbiak szerint fog változni:

 

– Termelői Piac minden héten szerdán 5.30-13.00 és minden szombaton 13.00-16.00 óra között tart nyitva, melyen csak őstermelői vagy kistermelői igazolvánnyal rendelkező árusok árusíthatnak.

 

– Városi Piac minden héten pénteken 5.30-10.00 és minden szombaton 5.30-12.00 óra között tart nyitva, melyeken az őstermelők mellett kereskedők is árulhatnak.

 

Munkaszüneti napokon és ünnepnapokon a piac zárva tart.

 

A piac területére új eszközök kerülnek beszerzésre, melyeknek a leszállítása 6 hónapon belül folyamatosan történik, ezáltal a piaccsarnokon belül az asztalok elrendezése változik, melyről a piaccsarnokban kifüggesztve vagy pedig a város honlapján találhatnak tájékoztatást.

 

A piaccsarnok épületén kívül külső árusító helyek is kijelölésre kerültek, melyek bérléséről/díjszabásáról kérem keresse a piacüzemeltetési munkatársat elérhetőségein.

 

Tájékoztatom továbbá, hogy az őstermelők, kistermelők a termelői és városi piac napjain is árulhatnak, így heti négy napon, míg a kereskedők heti 2 piacos napon árulhatnak, asztalbérleti szerződések is ezek alapján kerülnek megkötésre. Bérleti szerződést külön kell kötni a termelői és külön a városi piac napjaira.

 

Az elfogadott új házirend, díjszabás és piacszabályzat a piaccsarnokon belül kerülnek kifüggesztésre, melyekről a helyszínen vagy pedig a város honlapján a Derecske Piac fül alatt tájékozódhatnak.

 

Bármilyen a piac működésével kapcsolatos kérdésük van, kérem keressék a piacüzemeltetési munkatársat alábbi elérhetőségein:

 

Szecsei Gergő

Piacüzemeltetési-munkatárs

telefonszám: 06-20-451-1602

e-mail-cím: szecsei.gergo@derecske.hu

piac@derecske.hu

 

Derecske 2022. június 29.

 

Bordán Szabolcs   polgármester

               

Letölthető dokumentum:

Díjszabás 2022.                                                                                          

 

 

 








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép