<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> VI. Megyei Fuvolás Találkozó Derecskén

VI. Megyei Fuvolás Találkozó Derecskén

2022-01-31 13:00:26

VI. Megyei Fuvolás Találkozó Derecskén

VI. Megyei Fuvolás Találkozó Derecskén

 

2022. január 29-én került megrendezésre a VI. Megyei Fuvolás Találkozó, melynek otthont idén is, a Derecskei  Alapfokú Művészeti Iskola adott. Ebben az évben sajnos a létszám elmaradt a már megszokottól, hiszen a járvány miatt a növendékek többször kényszerültek pihenőre, mely nehezítette a felkészülést, és sajnos olyan gyerekek is voltak, akik bár felkészültek, karantén miatt mégsem tudtak jelen lenni. Mindezek ellenére, nagyon örültünk, hogy most az elmúlt évi online találkozó után, ismét élőben élvezhettük a gyerekek produkcióit. A Hajdú-Bihar megyei intézményeken kívül idén is volt érdeklődés a találkozó iránt. 

A gyerekek idén is 4 korcsoportban adhattak számot tudásukról a legkisebbektől egészen a gimnazistákig. A kéttagú zsűrit ebben a tanévben is Romos-Kiss Ágota és Dr. Romos Zsolt alkották. Az elmúlt három év tapasztalata azt mutatja, hogy jól működik köztük és a kollégák között egy láthatatlan kapocs, szeretnek hozzánk jönni, hiszen nagyon színvonalas produkciókat tudnak zsűrizi. Kihangsúlyozták a rendezvény magas színvonalát, a produkciók sokszínűségét és döntéshozataluk nehézségeit. 

Iskolánkat ebben a tanévben 2 felkészítő tanár 3 növendékkel képviselte 2 korcsoportban.

Kiss Boglárka II. korcsoport- Ezüstminősítést, Máté Lídia II. korcsoport - Bronzminősítést szerzett, tanáruk Csávásné Kubassy Klára.

Kozár Bettina       IV. korcsoport – Aranyminősítést szerzett, tanára Jantyik Hanna. 

Ezúton is gratulálunk az eredményhez!

A rendezvény nem jöhetett volna létre idén sem a kedves támogatóink nélkül! Köszönet a Berettyóújfalui Tankerületi Központnak, Derecske Művészeti Alapoktatásáért Alapítványnak, Derecskei Ifjúsági Fúvószenekar Egyesületnek, valamint Kovács Lajosnak - Cornett Music Kft. Óriási köszönet illeti meg művészeti iskolai kollégáimat, a rendezvény zavartalan lebonyolításáért és önzetlen segítségükért az előkészületeknél és a találkozó napján egyaránt. 

 

Tisztelettel:

Madarassy Rita








A hírhez feltöltött .jpg fájlok
https://derecske.smartonkormanyzat.hu/data-files/jpg/hir-605-20220131140205.jpg

Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép