Kezdőlap  >>  Interaktív informatikai infrastrukturális eszközökkel újult meg és bővült az iskolák pedagógiai eszközparkja 2

Interaktív informatikai infrastrukturális eszközökkel újult meg és bővült az iskolák pedagógiai eszközparkja 2

Figyelem! Ez a cikk a korábbi derecske.hu-ról származik, ezért nem minden tartalom jelenik meg helyesen. Előfordulhat, hogy a megjelenés idején pontos információk mára már elavultak!

Derecskén a Polgármesteri Hivatalban rendezték meg a Derecske „A pedagógiai, módszertani, reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése a derecskei mikrotérségben” címû TIOP-1.1.1-07/1-2008-0533 konstrukcióban elnyert pályázat eredményeit ismertetõ sajtótájékoztatót.

A projekt keretében a Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény székhelyintézménye, valamint a konyári, sárándi és tépei tagintézményei új interaktív táblákkal, személyi számítógépekkel és egyéb, az oktatást segítõ informatikai infrastrukturális eszközökkel gyarapszik.

A kedvezményezett: Derecske és Környéke Általános Iskolai és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézményi Társulás képviseletében Derecske Város Önkormányzata (4130 Derecske Köztársaság u. 87.)

A közremûködõ szervezet: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (1134 Budapest Váci út 45.)

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 56.083.800 Ft, mely vissza nem térítendõ, 100%-os intenzitású támogatásként nyert el a pályázó.
A megvalósítás határideje: 2010. január 1-jétõl 2011. augusztus 31.

„A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.”

Megosztás közösségi oldalakon
cloud Időjárás
Facebook oldalunk
Kiadványaink
YouTube csatorna
Hirdetés